Artister

Funhouse

Funhouse

Det legendariske Marius Müller-bandet Funhouse hedrer sin gode venn og gitarlegende med ny turne, og en ny besetning som best kan kalles en supergruppe.

Gå ikke glipp av dette fantastiske bandet som ble mottatt som gamle helter av publikum etter sine konserter i 2022.


Ravi

RAVI LIVE 2024

Når Ravi gjør live-opptredener i 2024, er det med en splitterny konsertpakke som skal ta publikum med storm. Hvis du ikke fikk med deg Ravi på begynnelsen av 2000-tallet, så var du enten bevisstløs eller langt ute i verdensrommet.


Finn Kalvik

Finn Kalvik

Finn Kalvik platedebuterte i 1969 med viseklassikeren “Finne meg sjæl” og i 1971 kom hans første album “Tusenfryd og grå hverdag”. Allerede fra starten viste han seg å være en dyktig tonesetter til diktere som André Bjerke og Inger Hagerup.


Postgirobygget

Postgirobygget

Dette er tradisjonsbærere og minnefremkallere for stadig nye generasjoner.I en håndfull byer og steder har de spilt hvert eneste år siden 1996. I dag er de verdens eneste band som har fått et 25 etasjers monument reist etter seg. Du har sikkert sett det, like ved Oslo S.


Jo Nesbø

Jo Nesbø

Det som begynte som en “one-off”-happening med en suksesskonsert på viseklubben Josefine, har etter hvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sanger sammen med multi-instrumentalist Lars Jones.


Heimveg

Heimveg

Heimveg er et countryband som serverer moderne Nashville-sound på ekte Telemarksdialekt. Vokalist, Chris Kristoffersen, er født til å synge og spelle country - og det er ikke tilfeldig at han er oppkalt etter en av legendene i “The Highwaymen”…


Dirty Deeds

Dirty Deeds

Dirty Deeds er et band fra Nedre Eiker i Buskerud som spiller kun AC/DC og ingenting annet. Dirty Deeds gjør et forrykende AC/DC show og spiller låter fra hele AC/DC katalogen.