Artister

Ole Paus

Ole Paus

Denne mannen går aldri av moten og er en av Norges mest fargerike og folkekjære artister. I årtier har Ole Paus underholdt i hver en liten avkrok av vårt langstrakte land. Utover å ytre sine meninger i musikkform, er også Paus kjent som forfatter og foredragsholder.


Finn Kalvik

Finn Kalvik

Finn Kalvik platedebuterte i 1969 med viseklassikeren “Finne meg sjæl” og i 1971 kom hans første album “Tusenfryd og grå hverdag”. Allerede fra starten viste han seg å være en dyktig tonesetter til diktere som André Bjerke og Inger Hagerup.


Postgirobygget

Postgirobygget

Dette er tradisjonsbærere og minnefremkallere for stadig nye generasjoner.I en håndfull byer og steder har de spilt hvert eneste år siden 1996. I dag er de verdens eneste band som har fått et 25 etasjers monument reist etter seg. Du har sikkert sett det, like ved Oslo S.


Jo Nesbø

Jo Nesbø

Det som begynte som en “one-off”-happening med en suksesskonsert på viseklubben Josefine, har etter hvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sanger sammen med multi-instrumentalist Lars Jones.


Heimveg

Heimveg

Heimveg er et countryband som serverer moderne Nashville-sound på ekte Telemarksdialekt. Vokalist, Chris Kristoffersen, er født til å synge og spelle country - og det er ikke tilfeldig at han er oppkalt etter en av legendene i “The Highwaymen”…


Dirty Deeds

Dirty Deeds

Dirty Deeds er et band fra Nedre Eiker i Buskerud som spiller kun AC/DC og ingenting annet. Dirty Deeds gjør et forrykende AC/DC show og spiller låter fra hele AC/DC katalogen.