På turne i 2024

Funhouse hedrer Marius Müller; Jubileumsturne 2024

Funhouse

I 1989, i mørket på den legendariske Osloklubben Smuget, sto det forrykende livebandet Funhouse på scenen for første gang.

Med Müller på gitar, Pål Reinertsen på bass, og Totto Hansen/Per Hillestad på trommer, herjet de landet på 80 og 90-tallet. Powertrio ble de kalt, og utgangspunktet var tydelig: De skulle ha det moro, det skulle være tøft og de skulle bare spille låter de hadde lyst til å spille!

I tillegg til egne låter, gjorde de knallsterke, og etter hvert legendariske versjoner av bl.a Hendrix’ Little Wing og Fleetwood Mac’s Oh Well . I 1994 ga de ut Plugged, et live-album innspilt på Rockefeller i Oslo. De ble belønnet med terningkast 6 i VG, med overskriften «tidenes beste (norske) liveplate».

«Det skal være morsomt og det blir tøft! Vi skal ikke kopiere Müller, vi skal hedre han på en måte han selv ville vært stolt av»

Funhouse anno 2024:

Totto Hansen og Pål Reinertsen er de to originale Funhouse’rne. Totto har spilt med en nærmest endeløs rekke norske band, mens Pål bl.a er kjent fra Jonas Fjeld Band, Little Eden, Texas Twisters, i tillegg til Funhouse.

Med i bandet var også Per Hillestad, (bl.a. Lava, a-ha og uendelig mange studiospillinger). Han spilte trommer på utallige Funhouse-konserter samt platene Maximum, Det norske huset og Plugged 2, og regnes som en av Norges desiderte toppmusikere.

* Tommy Kristiansen (bl.a. Kurt Nilsen, Alan Walker, Sigrid og div TV-kanaler) er den nye gitardemonen som har tatt den STORE utfordringen!

* Odd Einar Nordheim (The Voice, Stjernekamp, Spellemann-nominert), en sangernes sanger, kalt Norges best bevarte hemmelighet. Bernhoft skal ha sagt det er et av livets store mysterier at Odd Einar ikke allerede er blant de største.

* Kristian Wentzel (Ninjabeat, Crest of Darkness, D’Sound, og ja, fra den Wentzel-familien), har en bachelor i «utøvende, rytmisk tangent», noe som betyr at han spiller det meste av tangentinstrumenter.