Partyband

Hitcompany

Hitcompany

Har du Hitcompany på ditt arrangement har du sikret en stemningsgarantist. Bandet har 4 supererfarne musikere som lytter til sitt publikum og gjerne tar mot ønsker. Med et repertoar som spenner seg fra 70-tallets glamour, gjennom 80-tallets superhits og frem til de siste 20 års radio-hiter, er gjestene trygge på å gå hjem med gode musikalske opplevelser.


Apache

Apache

Apache er et partyband som spiller rock og pop fra de siste fire tiår og spiller låterfra både norske og utenlandske band og artister. Apache består av tre dyktige musikere med lang fartstid i norsk musikkbransje, og har håndplukket sitt repertoar fra det store arkivet av gode låter som finnes der ute.


Splitter Pine

Splitter Pine

Splitter Pine er et band som spiller musikk av kun norske band og artister, og består av fire musikere med lang fartstid i norsk musikkbransje. Splitter Pine spiller norsk rock med stor vekt på norske rockeklassikere.


Loveshack

Loveshack

Loveshack er din forrykende musikalske tidsmaskin tilbake til 80-tallets moro. Norges mest populære partyband tar deg med på en reise inn i den fantastiske musikken, lar deg sveve inn i pastellandskapet med grorudpalmer, hockeysveiser, Ball-gensere, og lakksko så langt øyet kan se.