Event

Julebord

Julebord

Et julebord en viktig tradisjon i alle yrker og et sosialt møtepunkt for arbeidskolleger flest. God underholdning bidrar til å øke stemningen ytterligere både i form av humoristiske innslag fra en komiker eller musikalske innslag fra en trubadur, artist eller et band.


Sommerfest

Sommerfest

Et av høydepunktene mange ser frem til i løpet av året er en hyggelig sommerfest sammen med gode arbeidskollegaer, venner og bekjente. Sommeren er tiden for god mat, god underholdning og sosialt samvær. En sommerfest er ofte en av årets store høydepunkt for svært mange!


Konsert

Konsert

Skal du arrangere konsert, og ønsker hjelp til å booke artist? Eller har du behov for profesjonell planlegging og gjennomføring? AN Artist leverer tjenester som sikrer en vellykket gjennomføring av enhver type konsert.


Skjult teater

Skjult teater

Ønsker du å sjokkère, begeistre eller overraske? Da bruker vi en av våre komikere/skuespillere i rollen som hovmester, ny kollega, kokk, foredragsholder etc. De inntar rollen med en «seriøs» innpakning, for så å overraske med et uforventet og lattervekkende innhold. En garantert suksess!


Irsk

Irsk

Nyt en kveld med tradisjonell irsk musikk og dans. Se for deg en kveld med irsk musikalsk underholdning med profesjonelle folkemusikere som skaper den perfekte stemningen som bare irsk folkemusikk kan skape.


Kick-off

Kick-off

Hvis du skal arrangere et kick off for dine ansatte finnes det mange muligheter. Tanken med et slikt arrangement er å gi de ansatte et positivt løft, både sosialt og faglig. Et kick off baseres på teamarbeid og relasjonsbygging mellom de ansatte.


Musikkquiz

Musikkquiz

Hva består en optimal musikkquiz av? Det finnes selvsagt ikke noe fasitsvar, hoved kjernen i en musikkquiz skal bestå av hits, gjenkjennelige låter som et flertall kan ha hørt, uten at det nødvendigvis er så enkelt at det blir pausefyll.


Tribute

Tribute

Fenomenet med tribute band og artister, altså band og artister som hedrer sine forbilder ved å spille låtene deres, kle seg som dem og opptre som dem - er en musikalsk trend som brer om seg over hele verden, også her hjemme!


Ølfest/Oktoberfest

Ølfest/Oktoberfest

Begivenheten regnes som verdens største folkefest og arrangeres over hele verden. Den ble arrangert første gang 12. oktober 1810 til ære for ekteskapet mellom Kronprins Ludwig av Bayern og Prinsesse Therese av Sachsen-Hildburghausen.


Crooner/Jazz

Crooner/Jazz

...